Misses you so much!!

Standard

dear my lovely man,

I really miss you. I don’t know what I should do. I’m waiting for you on skype but you’re not appear. I miss to talk with you and hear about everything you did. I miss to do video call with you. I miss to hear your lovely words and voice. I miss everything about you.ย 

sometimes I cried in the middle of night. just because I miss you so much. but I think the tears already empty. I don’t know how to express my feelings again.ย 

I can’t wait until the day we meet. when we spend our days together. ๐Ÿ™‚

take care my lovely one. I hope you always in good conditions.

ย 

Love and miss you so damn much,

ย 

ย 

Corryn

Advertisements

Anthem of Indonesia

Standard

right now, there is a football match between Indonesia versus Bahrain. Indonesia lost 3-0 from Iran in the previous match. they play in the qualification of world cup 2014. I don’t expect much for them to play in world cup, but at least they can play very well in the qualification. ๐Ÿ˜€

I was in the middle of ย the football field in 2008, but not for playing football.. I was in a show for the a century of “Hari kebangkitan nasional”, and before we performed, we have to stayed in the middle of the field, and we heard the national anthem that had been singing by all people in the stadium. can you imagine, a stadium that full of people and they sing Indonesian anthem. I almost cried because I never in that situation and my Indonesian blood heat up.. :3

here is the lyric of Indonesia Anthem.. ๐Ÿ™‚

 

Indonesia tanah airku,
Tanah tumpah darahku,
Di sanalah aku berdiri,
Jadi pandu ibuku.

Indonesia kebangsaanku,
Bangsa dan tanah airku,
Marilah kita berseru,
Indonesia bersatu.

Hiduplah tanahku,
Hiduplah neg’riku,
Bangsaku, Rakyatku, semuanya,
Bangunlah jiwanya,
Bangunlah badannya,
Untuk Indonesia Raya.

Refrainย :

Indonesia Raya,
Merdeka, merdeka,
Tanahku, neg’riku yang kucinta!
Indonesia Raya,
Merdeka, merdeka,
Hiduplah Indonesia Raya.

Standard

here is the postcard that my best friend, CJ sent to me as my birthday present. it means so much for me. it made me smile when I received it from the postman. the postcard shows his region, D’Alsace. merci beaucoup CJ.. je t’aime mon meilleur ami… ^^

CJ

Standard

dear my lovely one, CJ

my friend, you’re my special one. you make my day so colourful. Friendship is not always talking about the happinees, but also the sorrow and sad. I don’t want to be your happy friend, but also your friend when you look in sad and sorrow moments. I want to be your real friends.

many stories we’ve shared, good and bad. laugh and tears. your lovely postcards, your words in the letter, your 5 euros & the picture of serious CJ. that all you gave for me are my treasure and I’ll keep it. when you share your mom. it’s really meaningful for me. ๐Ÿ™‚ the first thing I’ll do when we meet is hugging you.. and then I’ll do anything that will make you happy. like you said, I’ll be your guest. we’ll go to Switzerland and also Germany. we’ll share our days,, talking and sharing about anything.

CJ, the past is only past. you have to look for your future and live for present. broken heart is a lesson for you to find the best partner.they are not worth to be in your side. they only make you sad and never think about your feeling. you better to find good girl to share your days. always in positive mind, because you mind is your life. what you like in your life is depending on your mind. if you want to live in hell, your mind say it. but if you live in a hell but your mind always think it’s a heaven, then you’re in heaven. be positive thinking CJ.

All I can do now is only support you from Jakarta. I wish I live near you and I’ll visit you everyday to cheers you up. I know that someday I’ll go to your city and visit you. we’ll spend our days together as best friends. when you’re happy, I’m happy too. but when you’re sad, I’m sad too. just remember, there’s an Indonesian girl that always pray and waiting for you to share our days.

-CY-

“Never shall i forget the days i spent with you . continue to be my friend, as you will always find me yours.”
-Ludwig Van Beethoven

hola!! :)

Standard

hello guys.. ๐Ÿ™‚
it’s been a long time no write in here.. I’ll start to use English in this blog. because I want to improve my English.. or maybe I’ll write in French.. :p but it’ll depend on my mood.. ><
I have new hobbies now.. writting letters and also sending the postcards.. I signed up in the exchange postcards website, postcrossing.com it's a good website to get postcards from around the world.. ๐Ÿ˜€
I got 3 postcards and sent 9.. maybe I just need time to receive it more and more.. I wanna be the number 1 rank of Indonesia.. ๐Ÿ˜› maybe in 2 or 3 years later.. ^^
starting to do penpal again.. I've got some good penpals.. mostly from Europe, maybe because my passion is Europe. ๐Ÿ˜€ but I have few from USA. and haven't had from Asia. wish I have penpals from Asia.. ๐Ÿ˜€
sometimes I write the letters only use the plain paper, but now I modify the paper with some stickers or the cute images.. ๐Ÿ˜€ I'm not a creative person, but I hope it'll make the paper not plain at all.. ๐Ÿ˜›

surat untuk sopran

Standard

 

Matraman,30 December 2010

 

Dear: Sopranos

 

Salam Sejahtera,

Dengan notes ini, gue mau ngucapin terima kasih yang sebesar-besarnya karna tanpa kalian, kita tidak akan bermain di GPMB XXVI, 26-27 December 2010. Banyak kenangan yang indah maupun pahit bersama kalian. Latihan sampai pagi, marah-marah karna ada yang ”batu”, tertawa bersama, bahkan stress bersama sebelum main di semifinal. Gue juga minta maaf kalo ada sikap, perkataan dan tindakan gue yang salah. Jujur, gue bangga sama kalian. Gue ga tau apakah masih main di tahun depan atau tidak, tapi kita akan melihatnya nanti.

 

Ayo kita benahi sopran. Kita buat semua anggota keluarga sopran bisa bermain dengan baik, tidak hanya asal”an saja. ^^ Kita buat sopran menjadi section yang baik dan tidak individualis. Jangan ada benci diantara kita *aahhaayyy*

 

Miftah: Makasih ya mif udah mau jadi ”tandem” gue di sopran, meskipun di lagu 3 dan 4 kita terpisah jauh. you’re such a good friend.. tahan-tahan emosi ya mif.. sorry klo anak2 sering pada lemot, tapi ya begitulah sopran. hehehe

Dimas: Ay Captain!! dimz, sorry ya klo gue sering ga latian, karna kesibukan dan kesenangan gue yang ga bisa dihindari. tapi lo adalah kapten dan section leader yang baik. Keep on spirit ya.

Masroh: Mak, makasih ya udah bantuin sopran, meskipun di detik” terakhir, tapi tenaga lo sungguh membantu sopran. Sorry klo misalkan lo sering ”dichuekin” saat latian yak.. hehehe

Onky: Wey brotha!! mbok ya niup tuh yang bener dong,, lo dah di sopran 1 loch. Lo bukan di sopran 2 lagi. Lo mesti bisa gantiin gue, Miftah, Dimas dan Masroh. so, latian yang bener ya. Makasih udah jadi “ade” yang baek. hehehe

Gondres: ndres, jangan cengeng ya.. :p kita berhasil main di GPMB loch.. impian kita selama 3 tahun akhirnya terwujud juga. Nanti kalo lo nikah, jangan lupa undang” ya… sorry klo gue sering nge-ceng-in lo ya dres, tapi klo ada masalah mbok ya dicritain, jangan crita ke si kokoh aj.. :p

Nikita: PENTIILLL!!! Upgrade dong **** lo.. biar ga lemot. hehehe sorry klo gue sering naik darah klo ngurusin lo til, tapi sumpah, lo tuh teman dan penggosip yang baik. hahahaha makasih buat semuanya til.. ๐Ÿ˜€

Vita: makasih udah mau bantu. Jangan jadi ”batu” mulu sampe akhirnya kena juga. hehehe *inget insiden kena bendera pas lagu 4?* hehehe thanks dude

Maul: Katanya mau saingan sama gue?? kapan kita bertanding ‘ul? hehehe hayo, konsentrasi ya.. jangan terbawa dengan masalah di luar MB. semua masalah pasti ada penyelesaiiannya. gue tunggu sampe lo bisa jadi temen gue di sopran 1. *klo gue masih main* :p

Icha: eh ada neng Icha. makasih ya dah rajin latian. bilang sama nyokap, makasih udah mau dukung Flight. ๐Ÿ˜€ hayo icha, jangan terpaku sama si itu aj, latihan yang rajin biar bisa ”naik kelas”. ๐Ÿ˜€

Natra: ”koh, blackberry torch sekarang udah brapa ya?” hahahaha peace… makasih ya udah mau bantu sopran, meskipun terkadang gue suka mau ambil hp lo karna lo keseringan pegang hp. hehehehe klo latian, fokus di latian ya koh, jangan ke bisnis mulu. :p

IIs: Is, jangan becanda mulu!! pas latian aj becanda eh pas dah mau march in, ketakutan n mau nangis. *padahal gue nangis juga* hehehe makasih ya is udah ngeramein sopran. ga ada lo tuh kayak petasan ga dinyalain. :p

Anggie: wetz, ”ibu”-nya sopran 3 nih.. makasih ya nggie dah mau ngejaga adek” di sopran 3. makasih juga udah mau main. ga ada lo tuh gue yakin ade” di sopran 3 bakalan keilangan arah mata angin. *halagh* hehehehe

 

Akhir kata, terima kasih yang sebanyak-banyaknya dan mohon maaf sebesar-besarnya jika ada tindakan dan perkataan yang tidak berkenan selama kita menjalin ”hubungan” menuju GPMB XXVI-2010. ย Buat gue, Kalian yang terbaik. Love you guys…

 

 

 

Corryn

Matador-Mickey 3D

Standard

je trouve bonne chanson a Micket 3D. J’aime beaucoup la musique!! le titre est “Matador”. ^^

Je n’ai pas peur des americains,
Ni des cons, ni des politiciens,
Mais j’ai peur de t’attraper la main
Et que tu me m’esquive encore
Je ne sais pas si cet amour est fort
Ou si il ressemble a la chasse au trรฉsor
Si t’en veux pas sache que je le deplore
Et que je m’excuse encore

Je n’ai pas peur de la mort
Mais que tu m’evite encore
Je te prรฉviens matador
Qu’un jour je t’aurais alors

On a vu des taureaux aimer des taureros
On a vu des taureaux aimer les taureros

Je n’ai pas peur des ordinateurs
Ni des virus exterminateurs
J’ai defoncer tellement de gladiateur
Qu’ils ont disparus alors

J’aimerais bien t’emmener sur le port
Te refaire le coup du conquitador
J’ai peur que tu joue les taureadors
Et que tu m’exquive encore

Je n’ai pas peur de la mort
Mais que tu m’evite encore
Je te prรฉviens matador
Qu’un jour je t’aurais alors

On a vu des taureaux aimer des taureros
On a vu des taureaux aimer les taureros

// <![CDATA[//